Førstkommende lørdag kommer det som blir omtalt som landets mestturnérende danseband til Hopsjøbrygga. Contrazt har vært både på Hopåsjøbrygga og andre steder i øyregionen tidligere, og nå gjør de altså et nytt stopp her.

Bandet er kåret til Årets danseband tre ganger (sist i 2017) og har levert 13 album siden oppstarten i 2005. De har også deltatt i Melodi Grand Prix og andre tv-programmer, og er 5x Gullskoenvinner, en årlig utmerkelse som deles ut til aktører innen danseband-sjangeren.

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid, og besetningen er: Gro Anita Dybendal(vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass), Kay Ronny Brobakken(trommer) og Svein Morten Haugerud(Keyboards/trekkspell/saksofon).

- Contrazts sceneshow er et skue verdt for alle. Med sin store spilleglede, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld, skriver bandet om seg selv.

Hva skjer i øyregionen? Ta en titt i HFkalenderen.no