- Det var ihvertfall 5000 mennesker totalt og vi har aldri hatt så mange innom på en lørdag som det var i år, forteller Stenhaug.

- Hvor fornøyd er du med årets festival?

- Jeg kan bare uttale meg som arrangør, men jeg synes det var et prikkfritt arrangement fra vår side. Det til tross for utfordringer med vind ved noen av konsertene. Ellers er vi veldig punklige og når det står at konserten vår begynner klokka 18.00, så starter den da. Her så vi dessverre et tilbakeskritt fra tidligere, ettersom folk var sene ute til deLillos på fredag, så publikum må huske på det til neste år.

- Ikke utenkelig at noen kommer tilbake

Og i forhold til neste års 10-års er planleggingen i full gang.

- Jeg har tre store navn klare til neste år allerede, men kan dessverre ikke si hvem akkurat nå, frister festivalsjefen.

- Er det mulighet for at noen som spilte her i år, kommer tilbake?

- Det er ikke utenkelig at noen kommer tilbake. Jeg kan si såpass at det blir nok et tribute-band neste år også, som vi har hatt før. Og de vil være av samme kvalitet som de vi har hatt til nå.

- Hun kan nå langt

Ellers er Stenhaug godt fornøyd med at de fikk introdusert nye band.

- Det er alltid vanskelig å få folk til å komme for å høre band de ikke har hørt om før. Det ser vi til tross for at vi legger ut videoer og folk kan lett søke opp artistene på nett. Men det var flott å se at folk som var på Coast og Scrum på fredag, var tilbake for å se dem på nytt på lørdag.

Han mener også Thea Strandheim Sæther fra Frøya gjorde en flott figur.

- Hun har ambisjoner og kan nå langt. Men jeg tror de færreste aner hvor vanskelig det er å slå igjennom som artist, så hun må bare stå på og jobbe hardt, oppfordrer Stenhaug.

- Til slutt må jeg få rose de frivillige og næringslivet. Uten dem hadde det ikke blitt noen Frøyafestival og jeg er meget takknemlig for deres innsats.