Som kjent ble spillefilmen, regissert av Hallvar Witzø, spilt inn på Titran i fjor. «Alle hater Johan» har før-premiere på Frøya tirsdag 22. mars.

I forbindelse med før-premiere på Frøya vil storsalen i Frøya kulturhus rigges eksklusivt til kinovisning og blir vist to ganger denne kvelden.

– Endelig kan vi starte folkefesten, forteller kulturkonsulent Mona Elisabeth Skarsvåg i Frøya kommune til lokalavisa.

– Den første visningen er kun for inviterte gjester - blant dem, regissør, produsenter og skuespillere. Alle statister, sponsorer og andre bidragsytere vil bli invitert. Det blir et høytidelig arrangement som inneholder rød løper, mottagelse med servering, taler og filmvisning, forteller hun.

Den andre visningen vil være åpen for alle innbyggerne, og da er det «førstemann til mølla» som gjelder og billettsalget starter i kveld (tirsdag).

– Frøya kommune gleder seg til å endelig ta imot Johan Grande og ellers alle øyværinger som medvirker i filmen. I overkant av 200 lokale statister er klare for å ta kinoene med storm. Gratulerer til regissør, produsent og alle som har jobbet for å få denne fantastiske produksjonen i mål. Dette blir en folkefest! skriver kommunen i en pressemelding.

Øvrige visningstider av filmen blir satt opp i et tett program gjennom hele helga, fra og med fredag morgen 25. mars. Billettsalget på disse visningene starter senere.