I følge Tor Aune i billettluka var det rundt 260 små og store til stede på piratforestillingen på Siholmen lørdag formiddag.

Barna var raskt med i forestillingen om PiratPappa, Celine og Makeløse Miranda, og kom med tilrop og svar når piratene oppfordret til det. At skuespillerne tok direktekontakt med flere av de minste, og til og med bød dem opp til dans, gjorde at de små ble ekstra involvert.

En av de mange frammøtte var Casper Lilja Skarpnes, som fylte ni år i dag, og tok med seg familie og noen kompiser på piratfeiring.

Casper med sjørøverstil

- Det var ekstra moro å feire dagen på en sånn måte, sa Casper, i kledd sjørøverlue, brun jakke og grønn bukse. Bevæpnet med både pistol og sverd kunne han gli rett inn i forestillingen, og gledet seg sammen med alle de andre småpiratene som fikk diplom etter endt skattejakt på festivalområdet.

Å skrive navnene på alle piratene på diplom tok tid, men PiratPappa utførte oppgaven med stor tålmodighet, samtidig som Celine og Miranda malte ansiktene til alle som ønsket det. Casper og gjengen tok turen til matteltet for å gi magene litt næring, før de ruslet heim til Ervika for å fortsette feiringen.