Release-konserten på Dokkhuset i Trondheim er utsolgt to måneder før nyplata slippes. Noe som har fått fansen til å skrive:

- Krise! Det e utsolgt!!!!! Noen som vil selge 2 bill????

Før managementet iler til og forteller at det er satt opp ekstrakonsert.

Det er Charlotte Audestads slipp av sitt tredje album vi snakker om. Hitterjenta har tatt Trøndelag med storm de siste årene, og er "covergirl" på februarutgaven av gatemagasinet "Sorgenfri" under overskriften "Singel songwriter".

– Jeg har nettopp skrevet ferdig en sang som jeg har knotet med i tre måneder. Å, så deilig! Det er en litt luskete, annerledes låt. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å gå i studio. Den blir mer fandenivoldsk, tredjeplaten, med mer fart og spenning, men det er fortsatt rom for et par tåredrypp. Jeg burde jo hatt fagbrev i melankoli, sier hun i intervjuet.

(Se Charlotte underholde et muntert publikum hjemme i Meierisalen i videoen under)

Humor

Nyplata, som slippes for publikum den 31. mars, er spilt inn i Fjøset Lydstudio på Otterøya. Charlottes med-musikanter er Kriss Stemland, Bjørn Ola Ramfjord Johansen, Viktor Stavrum og Eirik Øien.

Audestad er kanskje vel så kjent for sin gode kontakt med publikum mellom låtene, som selve låtene. Men også i tekstene sine evner hun å underholde på sitt lune, humoristiske vis. For eksempel disse verse-spørsmålene fra et tidligere album (se sangen live fremført i videoen over)

  • Hvor blakk var egentlig vesleblakken

  • Har muslimer egentlig lov til å spise polkagriser

  • Kan jeg plasser pengene mine i Haltenbanken

  • Hvor ofte er en elektriker i støtet.

  • Kan det ta lang tid å rydde opp ei kålrot?

- Bare å spenne på seg festtøflene, snurpe igjen smella

- Vi skal produsere platen selv og det ser ut til å bli et lettlivet og varmt, men samtidig røft musikalsk uttrykk. Det liker jeg, sier Audestad til Sorgenfri.

Managementet sier på Audestads Facebook at det fortsatt blir lidenskapelig formidling av kjærlighet i alle mulige former og fasonger.

- Denne gangen kommer hun virkelig til å sparke ifra seg i øst og vest, og ryktene sier at hun har blitt enda mer fandenivoldsk siden sist du møtte henne. Det er bare å spenne på seg festtøflene, snurpe igjen smella og finne veien til Dokkhuset! skriver managementet.