Den kjente og folkekjære artisten Halvdan Sivertsen har flere ganger passert Frøya fra båt. Torsdag skal han endelig gå i land på ordentlig og spille på Frøyafestivalen.

- Sanger om sjø og kjærlighet

- Det kommer til å bli kjempebra tror jeg. Øya har alltid sett utrolig vakker ut, så det blir morsomt å endelig få se den på nært hold, sier Sivertsen til lokalavisa Hitra-Frøya om sin første konsert på Frøya.

- Det er jo et maritimt miljø jeg skal til, så jeg må ta ”Hus ved havet”, men det blir nok sanger om kjærlighet og livet også, lover mannen bak hiter som ”Sommerfuggel i vinterland” og ”Kjærlighetsvisa”.

Ekstra gitarist

Han får også med seg Terje Nohr som ekstra gitarist.

- Vi har spilt sammen før og han er meget dyktig. Så vi kan love god stemning til alle fremmøte, flirer vinneren av seks spellemannspriser, Halvdan Sivertsen.

Utsolgt for tredje år på rad

Konserten er allerede utsolgt og tar sted ved Sletta kirka klokken 19.30 torsdag. Noe festivalsjef Hallbjørn Stenhaug er strålende fornøyd med.

- For oss er dette en god melding. Det gleder oss veldig at vi for tredje gang sannsynligvis kan starte Frøyafestivalen med en utsolgt konsert, sier Stenhaug.