– Som før skal vi møtes i storsalen for å senke skuldrene, nyte god underholdning og få et innblikk i det som kanskje er mest aktuelt. Innholdet varierer fra år til år, men som god tradisjon så vil også årets forestilling passe for hele familien, forteller kulturkonsulent Mona Elisabeth Skarsvåg.

Av hoved-innslagene denne kvelden trekker Skarsvåg for eksempel fram sang og musikk av et knippe med frøyaungdom, under ledelse av Mari Jones. Ordfører Kristin Strømskag skal kick-starte «Frivillighetens år 2022», og kommunedirektør Beathe Sandvik Meland vil ha en prat med flere av sine ansatte fra ulike tjenesteområder, om hvordan det siste året har vært.

Det blir også besøk av TKK Funk Storband, med blant andre solist Sigurd Sandvik.

– Årets verter er tre kjente fjes…eller rettere sagt stemmer. Kulturhuspodden har om lag 1500 følgere, og det er i beste-pod-stil at trioen vil lede publikum gjennom deler av kvelden. Sammen med seg får trioen hjelp av tidenes yngste husvert gjennom tidene, 9 år gamle Ovedie Dyrø. I tillegg til å være programleder vil Ovedie også ha eget sangnummer, forteller Skarsvåg og ønsker alle hjertelig velkommen.