Billettservice ble i kveld utsolgt for de siste billettene som er igjen til åpningskonserten for Frøyafestivalen; Halvdan Sivertsen i Sletta kirke torsdag kveld.

Arrangøren har i dag også avsluttet salget på de ulike utsalgsstedene i øyregionen, og lagt de få resterende billettene ut for salg på Sistranda.

- I morgen (onsdag) ryker de siste ca 40 billettene, er festivalsjef Hallbjørn Stenhaug overbevist om.

- For å sikre at vi ikke selger flere billetter enn det er plass til i Sletta kirka, har vi nå samlet de resterende billettene hos Coop Elektro på Sistranda. Så nå er det først til mølla-prinsippet som gjelder, sier Stenhaug til lokalavisa tirsdag kveld.

Arrangøren er selvfølgelig svært fornøyd med responsen.

- For oss er dette en god melding. Det gleder oss veldig at vi for tredje gang sannsynligvis kan starte Frøyafestivalen med en utsolgt konsert, sier Stenhaug.

I fjor var det Bjørn Eidsvåg som spilte under åpningskonserten i Sletta kirke, og året før der var det Gunnar Pedersen og Åge Aleksandersen. I år er det altså Halvdan Sivertsen som trekker fulle hus.

Se videoen "Sau, værsjuk og handlingslammet" fra Halvdans kommende album ved å klikke på hovedbildet

Også båtturen med  «MS Frøycruise» med avgang lørdag morgen er utsolgt. Båtturen går ut i øyrekka sammen med utvalgte festivalmusikere.