Også i kveld fyltes alle setene i Frøyas nye konsertsal. Det var Hitras artister som inntok scenen, og blant publikum var det halvt om halvt med hitter- og frøyværinger.

Bjørn Fjeldvær, Therese Ulvan, Charlotte Audestad og Ingolf Jektvik var de folk kom for å se og høre. Og med den responsen og kommunikasjonen man opplevde mellom artister og sal, var det åpenbart at de som stod på scenen regnes som hele øyregionens artister - de var absolutt på heimebane.

Bjørn Fjeldvær slo an tonen med sin trønderske versjon av Öppna landskap, og derfra og til Ingolf Jektvik avsluttet med sin Øya var det en perlekjede med fine, morsomme, melankolske og sterke viser som folk kjente, eller kjente seg igjen i, og som rørte og begeistret.

Flere ganger brøt det ut trampeklapp i salen, og latteren runget da Charlotte Audestad tok fram de morsomste ordfletteriene hun har. For undertegnede ble sekvensen med Audestad et høydepunkt. Vi har her en artist som er en ordsnekker av rang, som skriver fine melodier, og som i kveld viste at hun hun har det lille ekstra med scenesjarm som skal til for å løfte en konsertopplevelse.