Sjømatfestivalen i Knarrlagsundet i år tre år og antallet gjester har økt fra år til år. Det rikholdige helgeprogrammet ved utestedet "tjuvstarter" fredag kveld med tre artister (Bjørn Fjeldvær, Tove Bøygard og Engla&Banditta), før matbodene åpner lørdag formiddag. Ti lokale matprodusenter/leverandører står klare til å levere sjømat i alle varianter. Og tidlig lørdag kveld står selveste Vamp på storscenen.

- Antall gjester har økt år for år, og det spesielle med dette arrangementet er at det er fullt fra start! Når bodene åpner står det allerede kø av folk som er klare til å forsyne seg med sushi, krabbe, reker, og sjømat i mange varianter med tilbehør. Tilsammen ca 30 forskjellige retter, forteller Bjørn Fjeldvær, arrangøren av Knarrlagsynd Sjømatfestival. Han legger til at det er rigget masse bord og benker, totalt over 400 sitteplasser på Knarren, de fleste utendørs og under tak.

I tillegg til å la seg friste av matfatene, lokker arrangøren også med underholdning underveis, med ansiktsmaling, kajakker, akvarium og konkurranser.

Bjørn Fjeldvær er også full av lovord rundt helgas hovedartister; Vamp. Sanger som «Tir n’a Noir», «Månemannen» og «Liten fuggel» har gjort Vamps musikk til allemannseie i Norge.

Sanger som «Tir n’a Noir», «Månemannen» og «Liten fuggel» har gjort Vamps musikk til allemannseie i Norge.

- Jeg har forsøkt å få Vamp til øya før, men først i år gikk kabalen opp, og de ankommer kaia vår midt i Sjømatfestivalen, og spiller opp klokka sju. Jeg er veldig glad for at det er akkurat i år de kommer, for mye har skjedd i besetningen til Vamp i de senere årene. Gruppas aller første vokalist, Jan Ingvar Toft, er tilbake. Enkelte anser ham som en av landets aller beste vokalister.

Sjekk HFkalenderen.no for flere detaljer om festivalen og andre aktiviteter i øyregionen i helga

- Konserten foregår ute, og vi rigger på ny en stor utescene. Denne gang er det vår lokale lydleverandør Eide Lyd som står for scene og produksjon. Vi har i de siste år fått veldig skryt fra artistene, både for produksjon og publikum. Vi håper at alle øyværinger som er glad i vakker musikk tar seg tid til å høre denne fantastiske gjengen, og deres imponerende og engasjerende fremføringer.