Lørdag kveld kommer nordlandsbandet Violet Road til Knarren i Knarrlagsundet. Gitarist Halvard Rundberg er full av lovord og garanterer et heidundranes sprell:

- Vi gleder oss veldig mye til ny plass og nytt publikum, det blir så rått, jeg kan ikke se for meg noe annet, sier det begeistrete bandmedlemmet.

Pop- og rockbandet Violet Road har spilt en solid del i Trøndelag fra før, senest under en festival i Trondheim i juni. Rundberg forteller videre hvor giret bandet er for å innta Knarren:

- Det kommer til å bli så gøy, vi har hørt mye om plassen før og har store forventninger. Endelig skal det skje!

Manager Elise Steffensen forteller at Violet Road har hatt et heller rolig 2017 etter et svært hektisk 2016. Bandet har brukt tiden på å spille inn nytt materiale og er nå klar for å slippe et nytt album. Noe av det nye vil de spille, og forsmaken på albumet vil avsløres på lørdagens konsert. Ikke nok med Violet Road-konsert; Knarren arrangerer også Halvdan Sivertsen-konsert kvelden før. Se den komplette konsertkalenderen for Knarren her:

Violet Road har brukt året på å varme opp til lansering av nytt album. Halvard Rundberg forteller at han og kompanjongene har store planer for resten av 2018:

- Vi har spilt en god del klubbjobber og i enkelte festivaler i løpet av våren og i sommer, så vi er godt i gang med året. Konserten på lørdag blir som en oppkjøring til plateslipp senere i år, vi kommer til å spille litt gammelt og noe av det nye. For et saftig 2018! sier Rundberg.

Om det blir suksess mener gitaristen at de naturligvis må komme tilbake:

- Selvfølgelig må vi få til det. Det er alltid kult å komme tilbake til plasser man har spilt før, det er så utrolig spennende. Hele Violet Road ser utrolig fram til lørdagen, og vi lover et heltent band som kommer på scenen. Vi er superklar for Knarren, nå skal det skje!