Det er praktisk talt ingen der når konferansier Tore Strømøy inntar scenen og nærmer seg mikrofonen, vitsene ligger løst om at folk må dra seg tettere opp til scenen. Tore skuer utover de nakne benkene før han introdusere bandmedlemmene i lokal-bandet Extreme Pleasure:  Jonas Kjønnøy på bass, Daniel Kjønnøy på solo gitar, Thomas Andrè Sandvik trommer, Jan Erik Berg gitar og sist men ikke minst Unni Ciclie Haugen på vokal.

Unni Cicilie starter hele konserten med å fortelle at Extreme Pleasure er et Guns´n´roses tributeband.

Og så setter de i gang! Som alle gode Guns´n´roses tributeband starter de settet sitt med "Welcome to the jungle". Dette tenner stedet og publikum kommer trekkende inn i det lille teltet på festivalen for å overvære den energiske konserten med Extreme Pleasure. Og den lokale gjengen leverer! Fra første stund oser energien ut i salen.

De drøyt 80 som tok turen innom teltet fikk servert "Night train", "You could be mine", "Sweet Child of mine" og andre Guns´n slegers. Selv om publikum sviktet med det første så serverte bandet et solid show som tilslutt samlet 100 tilskuere.

- Det er litt tungt å dra igang publikum som første band, men det virket som publikum ble litt oppvarma. Jeg syns det sklei greit avgårde i dag da, sier Unni Cicilie etter showet med et vinnende smil.

Om leserne gikk glipp av dette talentfulle bandet så kan Extreme Pleasure oppleves på Nidelven i Trondheim den 30. september.

Foto: Krzysztof Zboralski