Midt i skoletida samlet alle videregåendeelever på både Hitra og Frøya seg i Hitrahallen for å høre på det Trondheimsbaserte bandet ”22”. Noen minutter over klokka 13 i dag sparket bandet bokstavelig talt i gang konserten. Ikke alle var like forberedet på den harde og energiske konsertåpningen ”22” ga, og en god del av elevene responderte først med skremte hyl. Det gikk imidlertidig raskt over,  og selv om publikum aldri helt klarte å holde tritt med bandets energinivå, så det ut til at elevene satte pris på bruke deler av skoledagen på konsert i Hitrahallen i stedet for i klasserommet.

Turné verden rundt

”22”, som består av tidligere Gåte-medlem Magnus Børmark, Mats Paulsen, Andreas Kjøl Berg og Per Kristian Trollvik, har nylig vært på turné i både Europa og Asia. Nå står noen konserter i Norge for tur, og bandet sa klart i fra om at det var veldig gøy å være på Hitra og spille konsert midt på dagen. Det energiske bandet informerte også om at de hadde vært og spilt bowling før konserten, men det så ikke ut til at de hadde brukt opp kreftene på det. Guttene holdt energien på topp under hele konserten i Hitrahallen.

- De var veldig energiske på scenen

Fire Hitraungdommer var veldig fornøyde med å bruke en times tid av skoledagen på konsert i stedet for å sitte på skolen hele dagen.

- Jeg har hørt om bandet før, og har faktisk vært på konsert tidligere også. Jeg liker det veldig godt, sier Torkild Johansen.

- Jeg syns det var samme sang hele tiden, jeg, sier Adeleide Jeanette Dybsland.

- De spilte veldig bra og var veldig flinke på scenen, men det ble litt kjedelig etter hvert da, siden det ble litt ensformig, sier Andrea Enebakk.

- De var veldig energiske på scenen i alle fall, og det var veldig bra, sier Hege Marie Østheim Vågø, og det sier de tre andre seg enige med.

- Det var synd det ikke var i morgen i stedet, da. Da har vi allmennfag, så det hadde vært enda bedre å bytte ut det, ler Andrea Enebakk.