Karpe Diem varsler i dag at de kommer til Frøyafestivalens fredagsprogram i august. Karpe Diem, med Magdi og Chirag, er en av landets aller fremste hiphop-grupper og har gjort seg bemerket på den norske pop- og hiphop-himmelen i mange år.

Disse gutta har mottatt en rekke priser, både Alarmprisen, Spellemannprisen og nå i vinter P3-prisen. Låtene og albumene har solgt i bøtter og spann, og i 2010 kom albumet Aldri solgt en løgn, som ble det første norske hiphopalbumet som nådde førsteplassen på VG-lista.

Festivalsjef Hallbjørn Stenhaug er naturlig nok svært fornøyd med signeringen.

- Karpe Diem har samme managementet som Kaizers, som var veldig fornøyd etter at de spilte her i fjor. Nå får vi igjen for den jobben vi gjør med artistene. Kaizers har spilt mange tusen konserter, det må være mer som setter seg enn "bare å ha spilt på Frøya". Også Carola uttalte at Frøyafestivalen var sommerens høydepunkt. Det er utrolig verdifullt for oss når vi skal forhandle nye artister, sier Stenhaug.Nylig slapp festivalen navnet Di Derre ut av hatten, og nå sist Stacey Collins. Disse skal spille på fredagen under festivalen, det samme gjør Karpe Diem. Hvem som skal toppe lørdagskvelden, er foreløpig en hemmelighet.