Det var Stacie Collins som fikk æren av å være første artist ut under festivalkvelden fredag. Stacie var med også i fjor, og fikk fort mange tilhengere, til tross for at de færreste hadde hørt om henne på forhånd. Den amerikanske sangeren behersker både rock, blues og country, og er et fyrverkeri på scenen. Teltet var derfor fullt fra Stacie Collins sang sine første strofer og til hun gikk fra scenen.

J P And The Seeger Session, også nokså ukjent for de fleste, fikk oppgaven med å fylle området ved storscenen. Det tok litt tid før det skjedde, men så skjønte publikum at de femten nederlenderne på scenen ville ha dem tettere innpå seg, og fulgte anmodningen om å komme nærmere. Og for en futt! Om Stacie var et fyrverkeri, så lå ikke disse noe bak, og det ble snart kjempestemning ved den store utescenen. At en av musikerne tok med seg det store blåseinstrumentet sitt ned blant publikum, skapte bare en ekstra trivelig stemning.

Så var det Hans Rotmo og Vømmølgutan sin tur. Med kjente Rotmo- og Vømmølsanger i kjent stil. Fullt telt også der. Så da Di Derre entret storscenen som fjerde innslag på en begivenhetsrik kveld, var publikum allerde i storstemning.