Nærmere hundre tilskuere møtte opp på Frøya kulturhus på søndag kveld for å oppleve Havdur sin konsert. På Facebook blir alle invitert til en konsert med sangkoret Havdur som byr på humor og alvor – En fortelling om det å synge i kor!

Hitra-Frøya var selvsagt tilstede og ville ikke vært opplevelsen foruten!

Med stø hånd dirigerte Anne Dorte Øverland koret og oss publikumere gjennom korets repertoar som varierte mellom Marius Müllers slager “Den du veit” til gospelklassikere som “Go tell it on the mountain”

I bakgrunnen var de akkompagnert av en trio. I tillegg fikk publikum selvsikre opptredener fra solister som tidligere nevnte Anne Dorte Øverland.

Sangene ble innrammet i et humoristisk kåseri om grunner til å synge i kor; blant annet samhold og lavt blodtrykk er to av grunnene som holder dette samkjørte koret sammen.

Konserten bød på mange spennende innslag og det man merker seg er at dette er et kor med mye talent og stor variasjon. Bredden kommer til syne spesielt midtveis i konserten da koret varte opp med en STOMP - rutine med koster og perkusjon. Det eneste som manglet på scenen til tider var energi.

- Dette var både godt for sjel og sinn!, var en av kommentarene Hitra-Frøya fikk av fornøyde tilskuere der de gikk salig tilbake til sin søndag kveld.