Mandag 6. desember var det både dans, musikk og visuell kunst som ble presentert under Hitra kulturskoles julekonsert.

Siden kulturskolen lenge har slitt med ordentlig lokaler, har vi måttet ha egen konsert for musikk, en egen forestilling for dans, og en egen utstilling for billedkunst. Men i år ønsket vi å slå oss sammen, og rigget derfor opp en flott scene i Hitrahallen hvor det kunne være plass til alle deltakerne. Endelig fikk kulturskolen vist seg fram i all sin prakt!

Foto: Hitra kulturskole

Med hjelp av kulturskolelærere, foresatte og Unge Arrangører UKM klarte kulturskolen å gjennomføre en storslagen julekonsert med musikk, dans og kunst. Elevene fikk oppleve å gjennomføre en full lyd/lys prøve, generalprøve og tilslutt en forestilling med masse publikum.

Foto: Hitra kulturskole

At de endelig fikk opptre sammen var veldig flott, slik at de fikk kjenne på kulturskolemiljøet og tilhørighet til kulturskolen. Mange dyktige, energiske og ikke minst talentfulle barn viste fram det de hadde jobbet med i høst, og mange stolte foreldre og foresatte fikk se barna sine opptre. Og elevene gleder seg allerede til neste gang.

Kulturskolen vil gjøre dette igjen, kanskje allerede til våren, og da på en større og bedre arena som Aktivitetshallen i Hitrahallen vil tilby.