I sommer er det klart for en ny utgave av uteteateret "Oda fra havet"  på Mausund.

Produksjonsstyret håper mange øyfolk har lyst til å være med både på og bak scenen også i 2018. I den anledning inviteres til samling med informasjon om neste års produksjon. Det skjer på kulturhuset på Frøya søndag 12. november.

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang med Oda fra havet igjen. Det ligger an til en del endringer i år, og vi håper å få med oss mange dyktige folk fra øyregionen til å lage en ny flott forestilling som setter Mausund og Frøya på teaterkartet i Trøndelag, sier regissør Arnstein Langåssve.

På samlinga vil folk blant annet få høre mer om hvilke roller man trenger folk til, hva slags aktiviteter som vil foregå bak scenen, hvordan blir årets manus, hvordan blir musikken. hvor mange trengs i koret, hvem skal ha regi, og hvem blir ansvarlig for det musikalske.

- Vi håper så mange som mulig møter opp på kulturhuset. I 2016 hadde vi med mange dyktige kor- og teaterfolk fra Frøya, og vi håper å få med minst like mange i årets produksjon, sier produksjonsleder Vidar Oskarsson.