Halvdan Sivertsen bruker alltid mye humor og varme på konsertene sine. Her er også en video fra konserten og Halvdans reaksjon etter konserten.

I Sletta kirke var ingenting for hellig til å spøkes med. Fremskrittspartiet var noen av dem som fikk unngjelde.

 - Det er få FrP-ere som skal til himmelen. Men det er jo fordi de fremdeles er et ungt parti, startet han til latter fra publikum.

- Uansett så var det en FrP-er som var ved himmelens porter, men St.Peter var usikker på om han skulle slippe FrP-ern inn. De er jo så opptatt av valgfrihet, så de må nok få ta en dag i helvete og en i himmelen. De fleste har jo bedt dem dra til helvete flere ganger allerede, så det må jo sjekkes ut, sa han til stor latter.

 - I helvete var det jo ikke så verst. Her var det fri fylt av alkohol, full fest og lite utenlandske folk å se. På musikkanlegget gikk Ole Ivars for fulle mugger. Himmelen var heller ikke så verst, men ikke like moro. Så FrP-ern bestemte seg for å dra dit. Men neste dag var det kun ensomhet og mørke i helvete, sjøl om Ole Ivars spilte enda hehe.

 - Men det var jo ikke slik i går, spurte FrP-ern?

- Nei, men da var det jo valgkamp, avsluttet Sivertsen, til gapskratting og klapping.

Sang for barna

Litt alvor ble det også da han kritiserte den forrige og nåværende regjering for å gjøre for lite for barn som vokser opp i Norge, men har foreldre som er her ulovlig. Så spilte han ”Sommerfuggel i vinterland”, så publikum kunne synge med i støtte.

Ellers spøkte Sivertsen med at konsertene hadde tatt seg opp fra tidligere år, der Åge Aleksandersen og Bjørn Eidsvåg spilte.

- Eneste måten de kan toppe det her til neste år, må vel være å booke meg igjen, blunket Halvdan Sivertsen og publikum tørket gledestårer.

Tullet med publikum

Kveldens kanskje mest latterfrembringende spøk var når Halvdan snakket om de fremmøtte øyværingene.

- Man skal jo se så flott ut for tiden med å være i form. Man skal se ung ut. Man skal pynte seg. Så det er flott å se en forsamling, der ingen har brydd seg om kroppspresset og har latt alt forfalle, sa han og kunne ikke fortsette på en stund på grunn av latteren som fulgte.

- Haha æ tror æ dæve, hørtes godt bak undertegnede, og varte hele konserten igjennom.