Alex Rosén har flere egne vinmerker og er profilert vinsmaker. Derfor kunne det ved første øyekast kanskje virke litt rart at han er et av hovedtrekkplastrene når ØLfestivalen i Knarrlagsundet starter fredag kveld. Men - som de fleste vet - så har Rosén også mange andre kvaliteter som har gjort ham til en verbal spilloppmaker på norske scener og tv-kanaler i mange år. Han vil derfor trolig få gjestene i godt humør når todagers-festivalen setter inn.

Ølfestivalen går over to dager; fredag og lørdag, og skilter i år med 50 ølsorter, ifølge Bjørn Fjeldvær hos arrangøren.

Sommeren med aktiviteter og konserter har vært lang på utestedet Knarren i Knarrlagsundet. Ølfestivalen runder av selve festivalsesongen. Fredag kveld blir det stand up-show med nevnte Rosén med musikk rett etterpå.

Alex Rosén holder stand up-show fredag kveld.

- Alex er kjent for å holde forrykende konserter der både hans egne låter og Elvis fremføres med stor innlevelse og engasjement, sier Bjørn Fjeldvær hos arrangøren. Velkjente Petter Wavold er på samme scene samme kveld med hele sitt band og spiller kjente låter som "Æ lengte hjem", "Rosenborg e laget mitt" og "Når alle bruan e brent".

- Få artister har spilt like mange konserter og solgt like mange plater som Petter. Over 400 000 solgte plater og over 3000 spillejobber, i tillegg til opptredener i TV-programmer som «Tore på sporet», «Casino», «Good morning Scandinavia» med flere. Han er også tildelt ærestittelen «Årets Trønderrocker». Petter Wavold er en meget bra entertainer som har evnen til å skape stor stemning blant publikum. Med dette er det duket for topp stemning på Knarren med norsk musikk på sitt beste, lokker Fjeldvær.

Lørdag er selveste DDE tilbake på Knarren - de har spilt på ølfestivalen også tidligere, mens ølteltet fylles av langbord, horn & ompa-orkester og duoen Ian og Ryan.