Nora Sivertsen Mathiesen er et kjent navn for mange gjennom sin fitnessblogg. Nå skal hun vise frem flere treningstriks i en ny nett-TV-serie på Adressa, kalt "Kom i form med Nora".

- Det var kjempegøy å bli spurt om å få være med i en treningsserie. Å få frie tøyler på hvilke øvelser jeg ville ha med, gjør det jo ekstra gøy også, den personlige treneren og fitnessutøveren til lokalavisa Hitra-Frøya.

- Pinlig i starten [M]

I første episode er det rompa til Nora som må i aksjon.

- Jeg synes det var litt flaut å ta øvelsene da jeg startet med dem. Første gangen jeg skulle trekke en kabel mellom beina, ventet jeg til at jeg var alene i studioet hehe. Men det er sånn at de beste øvelsene for rompa gjerne ser litt rare og dumme ut i starten. Nå er jeg vant til det, så det er ingen problemer å gjøre øvelsen med folk tilstede. Slik er det for de fleste tror jeg.

- Hvordan er det å gjøre rompeøvelser med et kamera som følger deg?

- Hehe, nei, det går fint det. For min del er det kun en vanlig kroppsdel på lik linje med lår, armer eller bryst. Rompa er jo en stor muskel, så det er viktig å trene den, mener Mathiesen.

- Ikke bare rompeøvelser

Siden serien har oppstart i en periode hvor mange velger å begynne å trene, håper hun flere fortsetter å gå på treningsstudio, selv etter de første månedene hvor mange gir opp.

- Det vil vel bli rundt åtte episoder, med en episode pr. uke framover nå. Jeg har prøvd å få fram noen øvelser som folk kanskje ikke har sett før, for å inspirere med noe nytt. Jeg kan ikke si så mye om hvilke andre øvelser ennå, men det blir ikke bare rompeøvelser. Så dere får bare følge med, ler hun.