4. juni blir det konsert med Sistranda Mannskor i samarbeid med Frøya kultur- og kompetansesenter. Mannskoret feirer 50 års jubileum og konserten er både for å feire seg selv, og gi en fantastisk musikkopplevelse til publikum. Sangene er plukket ut fra hele korets historie.

En ekte Frøya-ambassadør kommer

Alle øyværinger ønskes hjertelig velkommen til konserten med gjesteartisten Tore Johansen. Mange kjenner ham best som Gjertrud i The Julekalender, eller som rockevokalist i Difference, men han har også en fantastisk tenorstemme.

Dette er ikke førstegang Johansen er på Frøya, og han kan vel sies å være en ekte Frøya-ambassadør. I tillegg til Sistranda Mannskor og Johansen, vil det komme lokale gjesteartister og et orkester bestående av Maciej Karpinski, Jarl Mosand, Bjørn Ervik og ”Kisse” Rabben. Disse guttene har i flere år vært med å spille under musikalene som Frøya videregående har satt opp.

Ketil Iversen klar for tur

På skitur og hyttetur

- På denne konserten blir det presentert både gammelt og nytt, fra sjanti til pop-musikk, forteller dirigent, Anne Dorthe Øverland.

Tore Johansen og Toril Aae Antonsen skal framføre en sakralduett, som Jan Otto Fredagsvik har beskrevet som helt fantastisk, i følge Øverland.

For de som trodde de skulle sitte i salen og bare se på et kor som synger, har bare delvis rett. Hele koret skal på tur, noen på skitur og andre på hyttetur. Mer vil ikke dirigent Øverland si, men lover en heidundrende konsert.

Maciej Karpinski, Magne Romestrand og dirigent Anne Dorthe Øverland i aksjon