Lørdag spiller de fem kvinnelige musikerne i Honky Tonk Angels opp med fengende rytmer på bryggescenen på Hopsjøbrygga. Bandets profesjonelle musikere har tilhold i Oslo, men bandmedlem Venja Ruud Nilsen har sitt faderlige med opphav på Hemnskjela (Bjørn Nilsen), og det er gjennom henne Hopsjøbrygga har knyttet kontakten

Hun har med seg anerkjente musikere og tar sin eneste konsert her i øyregionen på Hopsjøbrygga.

- Vi er stolte av å representere gode musikere med erfaring, teft og driv. Tove Bøygard ogKarin Wright er i front og damene deler generøst av sine egne låter og favorittlåter av sine store forbilder, skriver Hopsjøbrygga.

Tove er kjent som den ene halvdelen av duoen Bøygard som akkurat nå opplever stor suksess med deres siste plate «Blågras på Skrindo», som forøvrig ble nominert til Spelemannsprisen. Hun ga ut sitt første soloalbum i 2010. Karin Wright går for å være den tøffeste dama i countryklassen. Tre album har det blitt. Det siste "Too Rock´n´Roll for Country" kom ut i 2011, et album som forøvrig ble kåret til årets Rootsy album i genren country, blues og rockabilly i Sverige.

Denne gangen har de slått seg sammen med en gjeng spreke damer og dannet Honky Tonk Angels.

- Prosjektet smelter sammen råkkenråll, country og blues til et musikalsk heksebrygg med uante virkninger! I vår musikalske gryte koker vi sammen eget materiale og krydrer medblant annet sterke låter fra andre kjente artister. En musikalsk aften med Honky Tonk Angels er liv, røre og glimt i øyet! Lei av guttemusikken? Prøv Honky Tonk Angels! skriver bandet om seg selv.