Rune Larsen sammen med mangeårig samarbeidspartner Tor Endresen, fylte torsdag kveld konsertsalen i kulturhuset på Sistranda.

Og Larsen og Endresen skuffet nok ingen. Rune Larsen er blitt noe gråere i håret enn han var da han besøkte Frøya på 70-tallet, men blikket var like direkte og intens, og stemmen var også like upåklagelig.

Stemmeprakt har så til de grader den noe yngre makkeren hans, Tor Endresen også. Hver for seg har de to bergenserne store tilhengerskarer, og sammen har de skapt kjempebegeistring i årevis.

Mange store øyeblikk

Sånn ble det også på Frøya. Publikum sang med på det meste, enten det var viser, pop- eller rockelåter. Uansett om det var Elvis, Rune, Simon & Garfunkel eller Tor som hadde gjort dem kjent.

De to opplagte artistene kunne føle seg veldig velkommen, der de krydret sangunderholdningen med morsomme historier, vitser og stor sjarm.

Det var mange svært gode øyeblikk under konserten, som for eksempel Wake up little Susie, Cicilia, og ikke minst Crying in the rain og You raise me up. Og heldigvis kjente øyværingene sin besøkelsestid, og fylte benkeradene i storsalen.

Etter konserten er det bare blide fjes å se.

- Kjempekonsert! En opplevelse! Så dyktige! hører vi publikum si når de går ut. Anne Marie Hammer Knapstad og Trude Iversen Tønder venter litt, i håp om å få hilse på idolet fra rundt førti år tilbake. Og Rune Larsen er velvilligheten selv, og kom bort for å slå av en prat.

LES MER OM ANNE MARIE OG TRUDES MØTE MED RUNE I TIRSDAGSAVISA