Nabeita skole har gjort det til tradisjon å holde julekonserten i kulturhuset på Sistranda. Og også denne kvelden var salen fylt opp av foresatte, søsken og andre familiemedlemmer som snart skulle komme i julestemning av de fint pyntede elevene på scenen.

De begynte så vakkert med en allsang om å tenne adventslys, før elever med bakgrunn fra ulike land ønsket god jul på sitt eller foreldrenes morsmål, og satt fram flagg fra det aktuelle landet. Deretter ble elevene ble delt opp klassevis, eller i grupper, og framførte hver sin sang. Det var sjarmerende, det var pent, og det var morsomt.

Variert og vakkert

For eksempel da elevene i andre klasse iførte seg museører og haler, og med innlevelse spilte og sang musevisa. Det fikk mange til å trekke litt ekstra på smilebåndet. Utvalget av sanger var variert, fra fine, gamle sanger sunget i årevis, til mer nyskrevne og like flotte.

Kveldens vakreste innslag var i mine tårevåte øyne da alle elevene sang Carolas nydelige "Himlen i min favn". Da var ikke avisas utsendte den eneste som måtte tørke noen tårer.

Vi må heller ikke glemme de dyktige musikantene fra 7. klasse, som bidro på ulike instrumenter under en del av innslagene.

Se alle våre bilder fra forestillinga her (HF+)

Takk til Elisabeth

Rektor Tove Karlsen fikk blomster av FAU ved Nabeita skole, og selv delte rektoren ut blomster til den som har stått i bresjen for at julekonserten ble mulig. Det er Elisabeth Antonsen Dyrø, som i tillegg til å være kontaktlærer på Nabeita, også har skolekor med alle elevene ved skolen en halvtime hver uke.

- Uten Elisatbeth hadde det aldri blitt en sånn julekonsert, sa Tove Karlsen, mens publikum klappet fornøyd og takknemlige for nettopp det.