Ole Paus Trio blir er den første artisten som slippes fra programmet til årets utgave av Frøyafestivalen. Trioen får æren av å spille åpningskonserten i Sletta kirka.

- I likhet med foregående år har vi sørget for at vi får en artist som kan trollbinde sitt publikum i åpningskonserten. Paus har opptrådt i øyregionen, men da som soloartist. Nå kommer han til Frøya og opptrer som trio – hvilket også andre festivalarrangører i Norge har etterspurt, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

Han lover at "kjenninger" av Paus vil oppleve Paus som trio annerledes. Triokonseptet er bare noe han gjør i sommersesongen. Noen kan finne på å si at "Paus har vi hørt før", men det er forskjellig å oppleve artisten solo og trio. Her kommer selvsagt mange sanger som man har hørt før, men omgivelsene vil gjøre det til en ny opplevelse, tror Stenhaug.

Ole Paus har vært en av Norges mest fargerike artister i mer enn 50 år gjennom en lang rekke plateutgivelser, revyer, bøker, TV- programserier og konserter. Han har ikke ligget på latsiden de siste årene heller, og har nylig trippelplaten «Avslutningen» og deltagelse i TV2-serien «Hver gang vi møtes» bak seg. I tillegg til sin egen konsert-turne.