I fjor hadde Sletta besøk av ordentlige kirkerotter. De hadde kjørt langt med buss og endelig kommet fram til Sletta kirke. Der fant de kjeks, noe rotter liker svært godt. De ble der en hel ettermiddag. Sammen med ordentlige skuespillere, viste de et teaterstykke om kvelden, om en sau som gikk seg helt vill. Skummelt var og. Heldigvis at de fant sauen igjen før teatret var over!

Også i år kommer de ordntlige kirkerottene til Sletta kirke. Det skjer mandag 24. april.

- Dette er teater som passer svært godt for barn fra 3-4 år og oppover.  Mange barn har fått en spesiell invitasjon til forestillingen.som er svært godt egna som familieopplevelse, forteller diakon Jorun B. Foss. Hun legger til at det blir servering av saft, kaffe og vafler etter forestillingen.

Rett og galt, tilgivelse og forsoning...

Kirkerotteteatret besøker nå kirker over hele lander med forstillinger for barn. Årets forstilling heter Kirkerottene og Viggo i tårnet. Mellommenneskelige tema er sentrale i forstillingen. Årets stykke omhandler spørsmål som:

Hva er sant og viktig? Hvem er egentlig min neste? Vennskap og relasjoner. Godt og ondt, rett og galt, tilgivelse og forsoning, er aktuelle områder til refleksjon. Vi kan si så mye at det er stor likhet mellom Viggo i tårnet og Sakkeus i treet!

Det er trosopplæringa på Frøya som inviterer Kirkerottene til Sletta kirke.

- Ta med barn og barnebarn og la dere engasjere av dyktige skuespillere, som formidler et budskap med mening, oppfordrer diakon Jorun.

Les mer om Kirkerottene