Lokalavisa faser nå ut den tidligere Kulturkalenderen og erstatter den med nye HFkalenderen.no.

Fra i dag stenger vi ned den åtte år gamle kalenderen og erstatter med den nye aktivitetskalenderen, godt synlig for våre lesere på hitra-frøya.no eller direkte på adressen HFkalenderen.no.

HFkalenderen.no er fortsatt gratis å bruke, for alle typer arrangører på Frøya, Hitra og ytre deler av Snillfjord, og selvfølgelig for alle leserne.

Tilpasset mobiltelefoner

- Stadig flere av oss bruker smarttelefonen på flere arenaer, og dette har HFkalenderen.no tatt høyde for. Den nye kulturkalenderen er spesialtilpasset mobiltelefonen. Med et responsivt design vil den se like flott på alle skjermtyper, sierr Stein Olav Sivertsen, daglig leder i lokalavisa.

Det vil i også være mulig å legge til nye arrangementer direkte via mobiltelefonen, og endre disse etter at de er lagt inn. Så skal du ha et arrangement, så klikk deg inn og trykk "Legg til arrangement" eller bruk det grønne plusstegnet.

Vi oppfordrer dere arrangører til gjerne å legge på et bilde på arrangementet ditt.

Nye funksjoner

- HFkalenderen.no er et flott verktøy for å følge med på hva som skjer på Hitra og Frøya. Det nye designet er brukervennlig og lett og fine frem i, mener Sivertsen som gjerne tar i mot tilbakemeldinger på hvordan den nye kalenderen fungerer.

Nytt er muligheten for å søke seg frem til ulike kategorier av arrangementer og man kan søke etter eventer på en bestemt dato.

Standard visning er arrangementer som bilde-kort, men om du vil, kan du oppe i menyen heller velge liste-visning.

Frivillig registrering

Arrangører som registrerer seg, får muligheten til å kople sammen sin event-konto på Facebook med sin egen side på HFkalenderen.no. Dermed blir arrangementer/events på Facebook automatisk oppdatert også i HFkalenderen.no.

Det er også mulig for arrangører å kjøpe tilgang på ekstra synlighet i den nye kalenderen. Ta i så fall kontakt med lokalavisas annonse-avdeling.