Da Toril Antonsen Aae ledet an med en "Bruremarsj fra Sørfold" allerede før publikum fikk innta salen, skjønte vi at dette kunne bli en flott kveld. Hvis vi bare fikk plass, for lokalavisas reporter var langt fra alene om å ville oppleve dette. Men plass ble det så akkurat, og herlig underholdning fikk vi alle sammen.

Sistranda mannskor slo blant annet til med Vamp sin "Liten fuggel", mens Maciej Karpinski fulgte opp med nydelig fløytespill. En sprudlende Gabriela Lukassen fikk vi gleden av å oppleve flere ganger, alene og sammen med andre, med både sang og flygelspill.

Dans og latter

Seniordanserne fra Mausund og Sistranda viste oss at seniordans ikke bare gleder de som deltar på den, men at denne dansen også har høy underholdningsverdi. Havdur både sang vakkert og moret publikum med innslag fra en tidligere cabaret, og deretter var det Brit Vie som fikk oppgaven med å roe salen igjen, med Erik Bye sin sang "Drøm".

Musikalsk og åndelig føde var det Frøya Musikklag som sto for, før Ann Mari Arntzen i Frøya Teaterlag igjen fikk åpnet latterdørene med sin "Berntina fra Frøya". Og så ble det stilig linedance, framført av gruppa ved navn Hakk i hæl, fra Sjønhalsen og Dyrøya.

Viser og rock

En slik kveld går fort, og publikum kunne sikkert tenkt seg og sett enda flere av Frøyas egne artister. Så fikk de heldigvis Flomål, som manglet en ferierende Magne Romestrand denne kvelden, men som klarte seg godt likevel, med sang av Brit Vie, Elin Karpinski Strandheim og Hans Anton Grønskag. Og de fikk heftige rytmer fra bandet Sticky Fingers, som fremdeles rocker som ungdommer, og hvor vokalist Bjørn Ervik imponerte en dyktig konferansier ved navn Jan Otto Fredagsvik. Og de fikk også oppleve kraftfulle Funky Motowns Singers med Elisabeth Antonsen Dyrø, Anne Dorthe Øverland og Toril Antonsen Aae i front, som fikk salen til å svinge.

Men da var det slutt. Og det hjalp ikke å rope om mer og klappe taktfast, for det kom ikke mer. Men i morgen kommer det mer, da med et godt utvalg hitterværinger som forhåpentligvis skal spre glede for en atter fullsatt sal. For selv om frøyværingene ikke trenger å gå utenfor egen kommune for å finne underholdning, sier de ikke nei takk til gode gjesteunderholdere. Og det tror vi det blir onsdag kveld.