FRØYA - TYDAL: 0 - 0

Etter et par gode sjanser for Frøya i løpet av de første ti minuttene, var det gjestene som leder an det meste av første omgang på Nabeita.

Frøya-spillerne hadde problemer med å finne hverandre, og det som kunne blitt fine raske angrep, stoppet ofte opp på midtbanen.

- Jeg vil si at det var nervøst. Første omgang var skammelig dårlig av oss. De enesate som får godkjent er de på bakre firer og keeperen, sier trener Ketil Fjæran.

Tydal hadde få, men veldig gode sjanser, og det var mye flaks som gjorde at det sto 0 - 0 til pause, og heller ikke gjestene greide å plassere ballen i mål.

- Vi har ikke nok trykk, og skaper ikke sjanser. Det overrasker meg litt og skuffer meg. Ut ifra det jeg har sett laget kan prestere på trening både individuelt og kollektivt er jeg skuffa over at de ikke gjør det bedre i dag. sier Fjæran.

I andre omgang satte treneren innpå mange av ungguttene på Frøya.

- Det er veldig artig at alle ungguttene er utpå og vi likevel klarer oss fint. De har en del barnesykdommer, men isolert sett gjør de gode prestasjoner.

Den yngste var bare 16 år, men de lå absolutt ikke noe tilbake for de mer erfarne spillerne. Unguttene fikk mer fart på ballen, og hadde flere gode angrep.

Kampen endte likevel  uten mål.

- Vi får satse på at det er fordi det er første kampen og vi har for høye skuldre. Nå tar vi neste kamp og gjør det bedre der, avslutter trener Ketil Fjæran.