- På meg virker det som at alt som kan krype og gå bidrar i Tour de Frøya. Enten de er med å arrangerer eller står langs løypa og heier og lager show. Tenk om det kunne vært noe i nærheten av noe sånn andre steder, at 1/4 del av befolkningen er med å drar i land et slikt arrangement, sier en imponert Dag Otto Lauritzen.

Han syns løypa var fin men mest imponert var han over den fantastiske stemningen.

- Løypa var grei. Det er selvfølgelig ikke veldig kuppert, men de som tror det er helt flatt på Frøya, burde prøve å sykle her. Det er mye spreke folk med her også. Jeg ble jo sykla ifra i annen hver bakke.

Trodde han sykla forbi samme Salmar-mann

- Det virker som dette engasjerer hele befolkningen. De hadde kledd seg ut og laga liv. Tenk at en liten kommune som Frøya får til noe sånt! Og ikke bare folk flest, men også næringslivet er på å bidrar. Det er jo mange deltagere herfra også. Jeg trodde først jeg sykla forbi samme Salmar-mann to ganger, men det viste seg å være mange av dem, smiler Lauritzen.

Han vil ikke love å komme tilbake en annen gang, men sier han skal vurdere det.

- Ja, det hadde vært gøy. Også å ta med andre trimmere hit. For det er jo trimmere vi er med fokus på folkehelsa. Husk at alle som kom i mål her i dag, er vinnere!

Mange ville ta bilder og selfies sammen med sykkel-kjendisen