Lørdag kveld feiret Ervik-konsernet sine til sammen 100 år. Ervik Laks og Ørret med henholdsvis 40 år og Kolbjørn Ervik & Sønner med sine 60 år.

På hotell Frøya ble det holdt festmiddag for ansatte og andre inviterte, hvor tre av gjestene ble gjort ekstra stas på under feiringen.

Trivdes fra første stund

Oluf Henriksen, Bjørgvin Ervik og Kolbjørn Svein Ervik mottok Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste.

Dette er en stor ære, det e ikke anja å si om det, sa en tydelig stolt Oluf Henriksen etter å ha fått medaljen festet til brystet.

- Vi har vært her så leng at vi snart itj får vær her lenger, lo Bjørgvin Ervik.

- Jeg har trivdes ombord båten fra første stund og nå har jeg vært i bedriften i 30 år, så det sier sitt, avsluttet Henriksen.

Godt humør

-Det er takket være de ansatte at vi har oppnådd resultat, sa daglig leder Synnøve Grinnen Ervik og lovpriste sine ansatte.

- Jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb. Det er en veldig blid og trivelig gjeng som jobber her.

Synnøve forteller at de har hatt en stabil arbeidsflokk gjennom årene. Kun en ansatt som har sagt opp sin stillingen hos dem og det var for å starte opp for seg selv. Det er en merittliste få andre bedrifter kan sjikte med.

En god arbeidsplass

Til nå er det 11 personer i konsernet som har mottatt fortjenestemedaljen og flere vil det bli i årene som kommer i følge Synnøve Grinnen Ervik.

- Dette er tydeligvis en god arbeidsplass hvor de ansatte har trivdes, sa ordfører Berit Flåmo etter medaljeutdelingen.

- Vi er stolte og ydmyke over å ha dette konsernet i Frøya Kommune, de har gjort en innsats for lokalsamfunnet og Kyst-Norge.