4. Div: Hitra - Kattem: 1 - 3

Fremmøtte supportere på Hitra Idrettspark øyna muligheten for en pangstart på sesongen da Hitra scora sitt første mål et par minutter etter at dommeren hadde blåst igang kampen. Men Kattem svarte fem minutter etter og utligna. Kattem leda spillet store deler av første omgang, og var bedre på å utnytte sjanser som døballer og returballer, enn hjemmelaget.

38 minutter ut i kampen gikk gjestene opp i ledelsen 1 - 2.

Hitra var lite lystne på å gå til pause med mostanderne i ledelsen, og hadde flere gode sjanser mot slutten av første omgang, men lyktes ikke.

Pause: 1 - 2

Etter pause var det et mer tent Hitra-lag som kom på banen, men det hjalp lite når Kattem øka ledelsen ved en hat-trick av spiller Kristian Brujordet.

Spillere på begge lag og lagledelsen på Kattem viste sterk misnøye med dommeravgjørelsene ved flere tilfeller, og fikk tilsnakk av dommeren. Ti minutter før slutt fikk Hitra en spiller utvist.

Hitra hadde de fleste sjanser i andre omgang, men greide ikke å få ballen i mål.

Kampen endte 1 - 3 til Kattem.

Ujevn kamp

- Det er en kamp som bølger litt frem og tilbake. Vi scorer jo tidlig, men etter at de går opp i ledelsen klarer vi ikke å få utligningen vi jager, sier trener Ola Vigdal. Han syns laget jobber bra i kveld.

- Men Kattem scorer jo veldig tidlig i andre omgang. Vi jager en utligning, men vi får dessverre ikke ballen i mål. Robert Kluciar spiller en god kamp. Det er helt greit spill av keeperen vår, og Roar Strand Hansen kriger bra, avslutter treneren.