Også ikke-abonnenter kan da komme gratis inn på alt innholdet fra Hitra-Frøya, både det helt ferske og eldre innhold. Så om du ikke har prøvd oss før, benytt anledningen til å bli bedre kjent med oss.

Bakgrunnen er at vi har startet en større teknisk omlegging i vårt abonnements-system. Det innebærer at vi slår av systemet som håndterer abonnementene i et par døgn framover. Og det betyr igjen at alt innhold blir gratis tilgjengelig i denne perioden.

Oppgraderinga skjer for at vi skal være enda bedre rustet til å gi gode tjenester til deg som kunde og leser.

Til dere abonnentene:

Det er jo alltid en viss risiko ved større omlegginger, men vi håper denne skjer uten at dere lesere merker noe som helst.

Forhåpentlig skal ikke du som abonnent merke noen ting og du kan lese innholdet på lokalavisas nettside, mobilside og nyhets-app på helt vanlig måte. Skulle du likevel oppleve problemer, så ta gjerne kontakt med vårt kundesenter:

send epost til abonnement@hitra-froya.no eller ring 7244 0400 tastevalg 1  (mellom klokka 08-16)

Og - mens jeg først har din oppmerksomhet - husk å utnytte ditt abonnement fullt ut. Vi minner om:

  • For eksempel kan du lese eavisa (den digitale versjonen av papiravisa) allerede klokka 22 kvelden før utgivelse. Eavisa finner du via appen "Hitra-Frøya Eavis" der du laster ned apper, eller via menyen på nettavisa/mobilavisa.

  • ḾN24.no: Dette nettstedet for midt-norske og lokale næringslivsnyheter vokser stadig. Husk at du som abonnent av Hitra-Frøya har gratis tilgang på alt innhold på mn24.no. Du kan til og med bruke samme brukernavn og passord som du bruker på lokalavisa.

Med vennlig hilsen

Bjørn Lie Rønningen redaktør Lokalavisa Hitra-Frøya