I slutten av mars åpnes en ny ”Pikene på torget”-butikk i det nye påbygget på Amfi Orkdal.

- Det blir spennende å åpne noe nytt, selv om det blir hektisk framover, sier Kristine Lunde, som må ta noen turer til Orkanger i den kommende tiden.

Allerede har de fått inn flere søknader på de fire årsverkene de skal fylle opp.

- På en dag har det allerede kommet inn 14 søknader, så det er flott at mange vil jobbe hos oss, forteller hun.

- Må bygge stein for stein

I første omgang skal den nye avdelingen fokusere på konditori og konfekt, men det kan være aktuelt å introdusere andre retter etter hvert.

- Man må bygge stein for stein og gjøre det man skal riktig. Så får vi se om vi utvider tilbudet vårt gradvis, forteller daglig leder Knut Arne Spjøtvold hemmelighetsfullt.

Med erfaring fra kokkelandslaget og flere kjente restauranter i både Norge og utlandet, tror Spjøtvold det er gode sjanser til å lykkes i Orkanger.

- Vi blir det eneste bakeriet der, så vi håper vi skal få tilbudt både lokale og tilreisende velsmakende konditorvarer, sier han.

- Det trengs et konditori her

At det er et behov for et eget konditori på Orkdal er også senterleder på Amfi Orkdal også enig i.

- Det trengs virkelig et konditori på Orkdal, så det er veldig flott å få en slik spennende bedrift hos oss. Lokale aktører gir oss særpreg og "Pikene på torget" har drevet veldig godt på Hitra i fem år. De utfyller godt de andre kafeene vi har allerede, så dette har vi stor tro på, sier senterleder Eva Johansen.