Etter en lengre anleggsperiode og midlertidige løsninger har Fosen Verkstedservise nå tatt i bruk hallen som har blitt forlenget til 25 meter og et nytt kundemottak i anlegget sitt på Sistranda.

Fosen Verkstedservice er regionens eneste spesialverksted for tyngre kjøretøy, og etter som bilene blir lengre kom hallen etter hvert til kort.

-25 meter er akkurat så holder når bakluka er åpen og hytta bikkes fram.  Da fyller vi hele lengden, forteller Kristian Karlsen som er verksmester og daglig leder i bedriften.

–Siden største tillatte lengde nå er hevet til 25,25 meter hadde det blitt for lite etter ombyggingen også hvis de lengste hadde kommet, men vi får si det sånn at heldigvis setter veiene her ute naturlig begrensninger på billengden, så vi klarer oss akkurat etter utvidelsen, sier han.

Rekvisita og aqua-avdeling

I det nye lyse kundemottaket som ble integrert i påbygget har det blitt plass til litt av hvert i tillegg til disk og kasse.  I samarbeid med Mekonomen har det blitt hyllemeter med bilrekvisita, olje og reservedeler.  For å serve båtfolket er det også et hjørne med sjørelaterte produkter.

-Vi gleder oss til alt er på stell etter ferien, det blir hyggeligere å ta i mot kunder her nå, fortsetter Karlsen.

Og når siste spikeren og malingsstrøket er på plass kan de åtte ansatte ta seg en velfortjent lunsjause i et nytt spiserom over kundemottaket.