Princess gruppen ønsker å eie alle sine butikker selv, og avvikler derfor franchising som organiseringsform. Dette vil ha betydning for Princessbutikken på Hitra.

Nyansatt daglig leder på Fagmøbler/Princess, Rolf Magne Hammernes, bekrefter at det er gjort en avtale med Hansen & Dysvik.

- Hansen & Dysvik har hjemmetekstil som en stor del av vareutvalget sitt. Sortimentet etter omleggingen vil være ganske likt det vi tilbyr her i dag, -om ikke bedre, sier Hammernes.

Møbelbutikken består

18. juni er det klart for ny butikk, med nye varer i lokalene etter Princess.

- Da blir det åpningsfest med mye moro, sier butikksjefen som understreker at Fagmøbler vil bestå slik det er i dag.

Med Fagmøbler og Hansen & Dysvik under samme tak ser Hammernes muligheter for sameksponering.

- Med vårt konsept kan man få alt til hjemmet på samme sted. Vi vil gjøre alt vi kan for å gjøre oss så attraktive for kunden som mulig. Det skal ikke være noen grunn til å kjøre forbi, for eksempel til Orkanger, forteller den daglige lederen.

- Hyttefolket er flinke

Orkanger var også byen Hammernes kom flyttende fra før han begynte i sjefsjobben 1. mai.

- De første ukene her har jeg brukt til å lære butikken å kjenne. Jeg har allerede erfart at hyttefolket er flinke til å benytte seg av oss. På lørdager er det fullt av folk her, forteller Rolf Magne Hammernes.

Med seg har han kona Aase Karin Haram, som også arbeider i møbelbutikken. Med erfaring fra Nortura og Ringo på Orkanger har ekteparet god og bred erfaring innen salg og butikkdrift.

Daglig leder Rolf Magne Hammernes, Aase Karin Haram, Aina Fjeldberg og Geir Kåre Jamtøy gir snart butikken ny drakt.