Mix-kiosken i Hitratorget legges ned. Det bekrefter daglig leder Renate Frengen-Olsen.

- Kiosken avvikler, og siste åpningsdag for kiosken vil være lørdag 28. oktober. Posten vil være åpen til og med tirsdag 31. oktober. De siste dagene vi holder åpent vil kun være for posttjenester, og det vil ikke være kioskvarer til salgs.

Det skal være svak inntjening som er årsaken til at kiosken snart stenger dørene. I følge Brønnøysundregistrene ble kiosken første gang registrert i 2000. Etter 17 år er det nå slutt.

Hvem som overtar Post-i-Butikk er ennå ikke klart. - Vi er nå inne i en anbudsrunde hvor vi skal finne en ny forretning som kan overta Post i Butikk etter Mix-kiosken på Hitra. Jeg kan derfor ikke si noe om hvem som overtar Post i Butikk, sier distriktssjef i Post i Butikk, Susan Daniel, til lokalavisa torsdag ettermiddag.

- Vi skal sørge for løsninger slik at publikum kan både sende og motta post og pakker også etter at kiosken er stengt. Det er ikke sikkert at alt er klart til 1.november, men vi skal finne gode reserveløsninger frem til en ny og fast ordning er på plass, sier Daniel.