Striregn og vind hindret ikke at folk stilte seg i kø foran Coop Elektros nye lokaler før butikken åpnet klokka 10 i dag. Og bare en halvtime etter åpning var butikken tømt for en god del av de mest attraktive tilbudsvarene.

- Det har vært helt vilt, sier daglig leder Ann Lisbeth Aursøy Sørdal, som bare så vidt tar seg tid til noen ord med lokalavisa.

Grunnen til flyttingen fra lokalene ved Frøyatorget til under-etasjen i Næringens hus er først og fremst for å skaffe bedre lagerplass. I gammelbutikken har man måttet ha vaskemaskiner og andre varer på loftet overfor butikken. Nå har man fått alt på ett plan. Butikklokalet er bare 70 kvadrat større enn det gamle.

- Men det ser mye større ut. Og vi er veldig fornøyde med hvordan lokalene ble, sier butikksjefen.

Coop Hamarviks elektrobutikk blir den eneste butikken i Sistranda sentrum som vender ut mot fylkesveien, og ikke inn mot Frøyatorget.

- Det har vært noen som har vært skeptiske til det. Og kanskje mister vi noen drop inn-kunder. Men det har vært trasige parkeringsforhold rundt der vi var. Her får vi egen parkeringsplass. Jeg tror det kommer til å veie opp, sier Ann Lisbeth Aursøy Sørdal.

Selv om en butikken solgte ut en del av de mest attraktive varene de hadde åpningstilbud på allerede den første timen i dag, kjører butikken åpningskampanje til og med lørdag.