Over 700 deltagere var tilstedet da Aqualine fikk utdelt prisen som årets bedrift i Trondheim. Her kan du også lese juryens begrunnelse, som lokalavisa skrev om i går.

- Meget stolt [M1]

Prisen ble delt ut på fellesseminaret på NiTs store næringslivkonferanse Manifestasjon 2014.

–Jeg er meget stolt på Aqualine`s vegne over at vi har blitt kåret til Årets Bedrift 2014. Dette er en anerkjennelse til alle i organisasjonen og det gode arbeidet som utføres hver dag, og ikke minst at næringen blir lagt merke til utenfor bransjen. Vi jobber hele tiden med å finne løsninger som skal sikre at næringen forblir bærekraftig i fremtiden, sier administrerende direktør Trond Lysklætt.

Gir pengene til barneklinikken

Årets Bedrift er en tradisjonsrik pris som i over 20 år har blitt delt ut årlig av Nordea i samarbeid med Næringsforeningen i Trondheimsregionen (NiT). Nordea gir kr 50.000,- til vinneren, med klausul om at beløpet skal gis videre til et godt formål.

Juryen består av ordfører i Trondheim kommune, fylkesordfører i Sør-Trøndelag fylkeskommune, styreleder i Næringsforeningen i Trondheimsregionen og regionbanksjef i Nordea.

Prisen er et kunstverk, en plakett og en sjekk på 50.000 kroner som Aqualine donerer til Barneklinikken, St. Olavs Hospital.