Det nærmere seg innspurten fram mot åpning av Blått kompentansesenter på Sistranda. Leietakerne har begynt å tenkte innredning. Silje Paulsen og Heidi Glørstad Nielsen ved Trøndersk Kystkompetanse har en hel vegg de kan tenke seg å pryde med en flott bilde fra øyregionen.

- Vi har en stor vegg som er veldig synlig både innenfra og fra hovedveien forbi her. Derfor leter vi etter det perfekte bildet som kan pynte veggen, sier Paulsen.

Trøndersk Kystkompetanse har lokaler sammen med Frøya og Hitra ressursenter, Opplæringskontoret i Sør-Fosen og Blått kompetansesenter AS. De fire firmaene deler også en uformell møteplass, og det er her de har en vegg på rundt 3 ganger 3 meter.

- Her har vi tenkt å ha fototapet, sier Paulsen og forteller at Trøndersk Kystkompetanse arrangerer en konkurranse der de håper mange vil bidra med sine bilder.

- Et lyst bilde vil kanskje være best. Vi vil i hvert fall at vildet skal lyse god energi og være positivt. Noen stikkord kan være havet, kysten, Hitra og Frøya, fiskeri, havbruk... Ja, det tas jo veldig mye naturbilder her ute. Båter, fugler, fisk..og så kan jo bildet være tatt under havet også, drodler Paulsen.

Siden det skal brukes så stort som 3x3 mete, må oppløsninga/bildekvaliteten være ganske stor. Frist for innsending har Trøndersk Kystkompetanse satt til 15. april

- Vinneren får bildet sitt på veggen og vil også bli invitert til åpningsdagen av Blått kompetansesenter, forteller Paulsen.