Går fra Lerøy Midt til NRS

Nyheter

Arve Olav Lervåg (45 år) er ansatt som ny konserndirektør oppdrett hos Norway Royal Salmon ASA (NRS), og han tiltrer stillingen senest 1. april 2017.

Det skriver Norwegian Royal Salmon på sine nettsider. Helge Gåsø er største aksjonær i selskapet, og Måsøval eiendom har også en av de største aksjepostene.

I følge NRS kommer Arve Olav fra stillingen som Produksjonssjef Havbruk i Lerøy Midt AS, en stilling han har hatt siden 2011. Arve Olav startet i næringen i 1988, og har gjennom ulike stillinger lang fartstid i næringen. Han har sin utdannelse innen akvakultur og økonomi fra Høyskolen i Molde. Lervåg er fra Hitra, men bosatt i Trondheim.

 -  Med sine mange års erfaring i oppdrettsnæringen har Arve Olav opparbeidet seg en solid forståelse for god produksjon. Arve Olav vil tilføre oss viktig kompetanse som vil bidra til å videreutvikle konsernet i tett dialog med våre datterselskaper. Vi  ser frem til å få Arve Olav med på laget, sier konsernsjef Charles Høstlund.

 -  Jeg ser frem til og gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i NRS. Jeg ser på NRS som et veldig spennende konsern med store vekst- og utviklingsmuligheter, sier Lervåg i følge NRS.