Venninnene la turen til Ølfestivalen

Venninnene (f.v.) Asbjørg Ulvan, Karen Anne Klingenberg Aalmo, Hilde Silvik, Line Strømsvik og Monica Engen, storkoste seg på ølfestivalen i Knarrlagsundet. 

Nyheter

Da Karen Anne Klingenberg Aalmo skulle invitere til venninnehelg ved feriehuset sitt i Knarrlagsundet, sammenfalt det godt med at det var Ølfestival den samme helga.

De til sammen åtte damene i fra Trondheim og Hitra syntes nemlig det var stas å ta turen av flere ulike grunner.

- Vi er for det første glade i øl, og i det sosiale. Fredag kveld fikk vi dessuten med oss Alex Rosén. Han startet showet sitt med et brak og fortsatte i god gammel Alex Rosén-stil.  Vi flira mye og hadde det helt supert. Alex tok virkelig publikum med storm, smiler Line Strømsvik.

Øl - ikke kun for menn

I løpet av festivalen har damene smakt og tenker å smake seg gjennom flere typer øl, forteller de lokalavisa lørdag ettermiddag.

Line legger til at hun og ei venninne i blant bruker å kjøpe inn ulike varianter øl, ei flaske av hver sort, for å smake og sammenligne.

- Favoritten er de lyse variantene, forteller damene og i stemmer i at øldrikking ikke kun er forbeholdt menn.

- All ære til de som tør å satse

Akkurat som Karen Anne er også Line utflytta hitterværing, og begge sier det alltid er godt ”å komme hjem” en tur.

- Det er så artig å se at det tør satses på ulike arrangement på Hitra, og at de lykkes med det. Bare se på alt folket, livet og båtene som er her i helga, vi er imponerte. Over festivalen, men også den kjempestore dugnadsinnsatsen lokalbefolkningen legges til grunn for å få til dette. En stor honnør til alle involverte!