Juniorfotball

Hitra tok revansj på Frøya

Da G19-lagene møttes til lokaloppgjør i vår var det Frøya FK som vant med to mål. Tirsdag kveld fikk Hitra FK sin revansj.  Foto: Syver Lie Rønningen

Nyheter

Hitra FK - Frøya FK 3-1 (0-1)

BDO-serien G19

2. divisjon avdeling 04.


Tirsdag kveld var det duket for høstens lokaloppgjør mellom Hitra FK og Frøya FKs G19-lag i Hitra idrettspark. Etter 12 minutters spill var det Frøyas spiller nummer 3, Petter Skaget, som sørget for kveldens første nettkjenning og ledelsen klarte frøyværingene å holde på til kampen var godt inne i andre omgang.

Hitra fotballklubb har laget referat fra kampen, og i følge dem var det mye "poling" av ballen fra både hjemmelag og bortelag i første omgang. Siden det meste av spillet foregikk på midtbanen resulterte det i få sjanser for begge lag. I andre omgang var det derimot Hitra FK som tok full kontroll.


 

Hitras første nettkjenning var det Markus Stadsvik som sto for i det 67. spilleminutt. To minutter senere kunne også lagkamerat Stian Kristiansen signere seg på scoringslista. Med ti minutter igjen av full tid var det Hitras Mads Røvik som satte punktum med kampens aller siste mål. Kampen ender 3-1 i hjemmelaget Hitras favør. Da lagene møtte hverandre i OBOS-cupen i vår i Frøya storhall endte kampen med 4-2 i Frøyas favør.