Malgorzata på sjakksamling under OL i Georgia

USF-akademiet hadde nylig samling i Batumi, Georgia, i forbindelse med sjakk-OL. Her deltok Malgorzata Kopaczek-Styczen fra Frøya. Fra venstre: Geir Nesheim, USF (reiseleder), Håkon Hembre Helgøy, Sandved SSK, Vegard Simensen, Frei SKU, Abyl Kizatbay, Stavanger SKU, Bjørn Robert Unhjem, Molde SKU, Malgorzata Kopaczek-Styczen, Frøya SKU, Sindre K Ratama, Alta SKU, Mats Nærheim, Smeaheia Skolesjakk, og Erlend Kyrkjebø, Stavanger SK (reiseleder).  Foto: Privat

Nyheter

På slutten av september var Malgorzata Kopaczek-Styczen fra Frøya på sin fjerde samling med USF-akademiet.
USF står for Ungdommens sjakkforbund og har som formål å tilby et opplegg for ungdom som ønsker å skolere seg innen sjakk. For eksempel som turneringsarrangører, sjakktrenere- og dommere.