Lederne møttes for å dele tips og triks om digitale verktøy

Nyheter

Alle pedagogiske ledere i Hitra Kommune møtes rundt om på enhetene på noe de kaller nettverkssamling.

- Disse samlingen bruker vi til å bli bedre kjent på tvers av enhetene, samtidig som vi gir hverandre tips og triks. Vi bruker også samlingene til å øke kompetansen vår på forskjellige områder, forteller Lise Kristine Rønning i Hitra kommune.

 

Den 7. november møttes de pedagogiske lederne på Strand barnehage. Temaet for denne samlingen var digitale verktøy.

-  Vi har vært så heldige å fått oss mange fine digitale verktøy rundt om på enhetene, derfor var det viktig for oss å kunne møtes for å lære oss å bruke dem, slik at vi kan ta dem i bruk sammen med barna i barnehagen, sier Rønning og legger til at disse samlingene er svært lærerike.