Juleshow, julemesse og julemarkeder til helga

Turn-nøstene er blant de som skal vise fram sine ferdigheter under Frøya IL turn og cheer sitt årlige juleshow førstkommende søndag.  Foto: Trond Hammervik

Nyheter

Lørdag 24. november og søndag 25.november arrangeres det Julemarked på Innsia med lokale og kortreiste produkter.
Ved gammelskolen på Strand blir det blant annet mulig å kjøpe sauskinn, egg, julesylte, smultringer, lefser og flatbrød for å nevne noe. Julemarkedet på Innsia arrangeres også helga etter, den 1. og 2. desember. Det blir i tillegg åpning av utstilling i kafeen, opplyser arrangøren via HFkalenderen.

Lørdag 24.november er det dags for Misjonssambandets julemesse i Hitra misjons- og nærmiljøsenter. Her blir det salg av julebakst, lefser, svele, fiskebaill, rømmegrøt, kake og kaffer. Det blir utlodning, tombola og åresalg. Frøya musikklag synger og det blir andakt ved Tarjei Løvik.

Søndag 25. november arrangerer Frøya IL Turn og Cheer sitt årlige juleshow, hvor utøverne får vist sine ferdigheter med masse sjarm og innsatsvilje.


- Det er ikke ett rom på Frøya med mer energi enn her

I basishallen er det de yngste - nøstene - som boltrer seg denne kvelden.

 

Søndag den 25. november arrangeres det Julemarked på Hopsjøbrygga.
- Her blir det salg av håndarbeid, julebakst og masse annet fint til julegaver. Krambua holdes åpent og det blir salg av gløgg, kaffe og kaker, opplyser Hopsjø kyst og kultursenter via HFkalenderen.


 


Det er ikke bare tradisjonelle julegaver til salgs her

- Uff, jeg var litt i tvil om vi burde selge dette på et julemarked

På dette julemarkedet er det ikke kun vanlige julegaver til salgs.