- Det skal ikke mye til for å glede andre

MOTivatørene Ingrid Hestnes, Frida Antonsen, MOT-ambassadør og artist Therese Ulvan, Rokas Bliudzius og Odin Ulvan, oppfordrer alle øyværinger til å være ekstra snille og omtenksomme med hverandre i dag. 

Nyheter

Årets MOT til å glede-dag startet med hyggestund ved Guri Kunna vgs. skolested Hitra. MOT-ambassadør og artist Therese Ulvan fremførte første John Lennon-låten Imagine, deretter ønsket MOTivator-ungdommene Ingrid Hestnes og Frida Antonsen en fullsatt katine velkommen. Ungdommene og skoleansatte fikk deretter forsyne seg med gløgg, kaffe og kaker som MOTivatørene hadde laget.

- MOT til å glede-dagen er en dag hvor man skal være ekstra snill og ekstra god med de rundt seg. For eksempel vise mot til å si hei og prate med de man kanskje ikke prater med ellers. Det er viktig å vise omtanke for hverandre resten av året også, dagen i dag er en påminnelse på det. MoT til å glede-dagen kalles ofte årets varmeste dag, forklarer ung-MOTivatørene Ingrid Hestnes, Rokas Bliudzius, Odin Ulvan og Frida Antonsen.

MOT til å glede-dagen er en dag hvor man skal være esktra snill og god med de rundt seg. 

 

Klemmesoner

Deres oppdrag denne dagen er å spre glede og skape god stemning blant medelevene sine.
- Vi har gjort flere tiltak på skolen, blant annet har vi laget en lappevegg hvor man kan skrive fine ting om andre. Vi har også ulike områder for "high fives", å gå i "slow motion", hoppe paradis og flere klemmesoner.


MOT til å glede-dagen

Se lesernes gode klemmer

 

MOT til å glede-dagen arrangeres årlig over hele landet den 23.november.
- Det skal ikke mye til for å glede andre. Vi oppfordrer alle til å være ekstra snille og omtenksomme i dag. Og gjerne helt fram til neste Mot til å glede dag om et år, smiler Ingrid, Odin, Rokas og Frida.

MOT til å glede-dagen startet med hyggestund på Guri Kunna vgs, skolested Hitra i dag. 

 

- Snillhet er undervurdert

Therese Ulvan bidro i tillegg til musikalske innslag med foredraget "Snillhet er undervurdert" under MOT til å glede-dagen.
- Kort fortalt handler foredraget om å være snill mot seg selv, særlig fordi vi stiller så strenge krav til oss selv i dag, og være snill med andre. Hvis alle er litt snillere med hverandre enn de var i går, bidrar vi alle til en bedre verden, forteller Ulvan før hun skal prate til øyungdommen.
Foredraget har hun turnert med rundt omkring i Norge og i utlandet, nå sist i Russland.
- Jeg bruker i foredragene å fortelle om mine egne ungdomserfaringer. Det som er spesielt denne gang er å holde fordraget her på Hitra hvor jeg selv har vokst opp og gått skole.