- Traseen er eksotisk, spektakulær og heftig

Skistjerner som f.v.: Tiril Udnes Weng, Heidi Weng og Astrid Uhrenholdt Jacobsen har tidligere deltatt. Nå kommer nasjonale og internasjonale toppløpere til Toppidrettsveka på Hitra i august.  Foto: Toppidrettsveka/Alf Egil Bogen.

Nyheter

På Toppidrettsveka si hjemmeside har det blitt lansert tre datoer for når dette store og velkjente idrettsarrangementet skal arrangeres i 2019. Sjef for Toppidrettsveka, Harald Fladseth, bekrefter at en av årets rulleski-etapper for eliten blir lagt til Hitra, nærmere bestemt torsdag 22. august.
- Det gleder vi oss stort til. Finansieringen samt en hovedkomite er på plass og planleggingen er kommet godt i gang. Vi skal lage heidundranes festivitas på Hitra i august.
Fredag 23. august legges rulleskiløpet til Aure og lørdag 24. august til Trondheim.