Hitra-Frøya og NRK i samarbeid om lokalvalget

Gleder seg veldig til høstens valg: Prosjektleder i NRK Trøndelag, Linda Bjørgan og lokalavisas redaktør Bjørn L. Rønningen. 

Nyheter

Lokalavisa Hitra-Frøya og NRK Trøndelag inngår samarbeid om dekning av lokalvalget til høsten. NRK Trøndelag skal i samarbeid med en rekke lokalaviser sette fokus på lokalvalget i høst og Hitra-Frøya lokalavis er blant disse. Fredag møttes prosjektleder i NRK Trøndelag, Linda Bjørgan, og lokalavisas redaktør Bjørn L. Rønningen for å diskutere hvordan dette skal løses på en best mulig måte i øyregionen.

- Vi har som mål å løfte fram mange lokale problemstillinger under valget, også er det noen litt mer generelle problemstillinger som kan interesse for folk utenfor Hitra og Frøya-regionen. Derfor er det flott med et samarbeid med NRK rundt slike spørsmål, sier Bjørn L. Rønningen.
- Vi gleder oss veldig, og har lagt en kjempefin plan for en spennende valgdag på øyene til høsten, oppsummerer Linda Bjørgan.
Kommunestyre- og fylkestingvalget er mandag 9.september 2019.